Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 341 0424
Email: info@vasilasgroup.gr

Διεύθυνση

Λεωφόρος Ειρήνης 46
Ταύρος, Αττική
Τ.Κ. 177 78

Που βρίσκεται η παραγγελία μου;

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό του δέματος σας παρακάτω. Αναζητείστε με βάση τον κωδικό που λαμβάνετε, την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση στον χώρο σας.

Που βρίσκεται το δέμα μου;

Εφόσον έχετε αποστείλει κάποιο δέμα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας βρείτε παρακάτω τον συνεργάτη που εξυπηρετεί την περιοχή που σας ενδιαφέρει. Τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την πορεία της αποστολής σας, ώστε να ξέρετε ακριβώς πότε θα παραδοθεί και την διαδρομή που ακολούθησε!

Περισσότερες πληροφορίες

Η εταιρεία Joy Trans αποτελεί μέλος του Vasilas Group. Είναι μια σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη εταιρεία μεταφορών με έδρα στην Αθήνα, ικανή να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά έτσι ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε ανάγκη σας σε θέματα μεταφορών και διανομών. Απαλλαγείτε από το άγχος των διανομών που αφορούν ηλεκτρονικές πωλήσεις, με την υποστήριξη της JoyTrans!

Είτε πρόκειται για e-shop, ηλεκτρονικές πωλήσεις αλλά και φυσικά καταστήματα, η JoyTrans αναλαμβάνει την διανομή από το κατάστημα, την αποθήκη ή τον προμηθευτή στον τελικό καταναλωτή. Η Joy Trans διαθέτει έναν πλήρη στόλο 12 οχημάτων, από μικρά βαν μέχρι φορτηγά 18 παλετοθέσεων, ικανών να καλύψουν οποιαδήποτε τύπου μεταφορά και διανομή. Όλα τα οχήματα της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με σύστημα GPS για να υπάρχει άμεση δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του κάθε οχήματος σε πραγματικό χρόνο.

Μεταφορικη Joytrans © 2022 | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders